Suntem Prestige. magie. energie. emoție.

Singurul concept ONE BAND SHOW.

Prestige CONCEPT — Energic, original și mereu surprinzător, reușește să transforme fiecare moment într-o experiență de neuitat.

Prestige Concept Live Show.

Prestige este un CONCEPT modern și dinamic, cu o bogată experiență în domeniul divertismentului pentru evenimente, unde creativitatea, calitatea și originalitatea joacă mereu rolul principal. Un concept ce s-a remarcat, la nivel național și internațional, la cele mai exclusiviste petreceri prin polivalență artistică , energia și muzicalitatea unui repertoriu vast.

Prestige redefinește conceptul de evenimente printr-o abordare complexă și inovatoare. Primirea oaspeților într-o manieră unică, recitaluri live însoțite de dansatorii în costume captivante care întrețin atmosfera pe ringul de dans, café concert dinamic, momente artistice pe timpul servirii meselor pentru a menține dinamica petrecerii și moment de folclor autentic pentru a păstra tradiția vie. Toate acestea sunt puse în scenă cu o logistică proprie de înaltă calitate, garantând o atmosferă unică și cu adevărat memorabilă.

Descoperă momentele Prestige

Recitalurile live Prestige se remarcă printr-un repertoriu vast, care acoperă o gamă diversă de genuri muzicale. De la ritmuri funk și pop-rock, până la melodii pop contemporane și piese dance, repertoriul este conceput pentru a asigura distracția pe ringul de dans. Structura set-urilor este adaptată necesităților fiecărui eveniment, asigurând o experiență personalizată și captivantă pentru public.

PRESTIGE LIVE MUSIC EXPERIENCE

CAFÉ CONCERT

ENTERTAINMENT

PRESTIGE DANCE

ACROBATIC PERFORMANCE

AUTHENTIC FOLKLORE

PAN FLUTE SHOW


GREEK PARTY

DJ SET & BRASS 
& SOLOISTS

WELCOMING GUESTS


DJ ALL NIGHT 
LONG


FIRST DANCE

One Band Show • Live Music Concept • Prestige Orchestra • Spectacol 360° • Un Concept. O Poveste. •
One Band Show • Live Music Concept • Prestige Orchestra • Spectacol 360° • Un Concept. O Poveste. •
Prestige

Set logistic complet.

Logistică

Prestige dispune de propriul echipament logistic de scenă, sunet și lumini de înaltă performanță și calitate.

Sonorizarea este cea mai importantă, tocmai de aceea, am ales brandul D&B Audiotechnik pentru sistemul de sunet și un backline la cele mai înalte standarde, inclusiv mixerul digital de consolă live MIDAS HD96-24-CC-TP, microfoanele SHURE Axient și DPA, precum și setul de tobe DW Collectors.

Atmosferă

Crearea ambientului și a spectacolului de lumini reprezintă unul dintre factorii principali pentru atmosfera evenimentului.

De aceea, inginerii noștri au optat pentru un setup de calitate, utilizând lumini din gama ROBE, lasere, cortină, ecran LED și decoruri care sunt personalizate pentru fiecare eveniment în parte. Acestea sunt adaptate în funcție de tematică și culorile alese. 

Show

Pentru că ne dorim ca spațiul orchestrei să fie delimitat și la înălțime față de nivelul publicului, dispunem de podium modular.

Acesta ne permite să ajustăm poziționarea scenei în funcție de specificul locației în care are loc evenimentul. Echipa noastră tehnică este compusă dintr-un inginer de lumini, un inginer de sunet, un operator de ecran LED și șase tehnicieni de scenă.

Efecte speciale

Pășește într-o arenă senzorială, unde efectele speciale transformă fiecare moment într-o experiență memorabilă.

01

LASER SHOW

02

CONFETTI

03

FUM GREU

04

HAZER

05

DISCO-BALL

06

VIDEOPROIECȚIE

Îți dorești mai multe detalii? Trimite-ne un mesaj, sună-ne sau programează o întâlnire direct pe Zoom. Echipa noastră va reveni cu un răspuns în cel mult 48 de ore.