Oamenii din spatele conceptului Prestige

O echipă dedicată și integrată ce numără nu mai puțin de 37 de membri talentați care, împreună, redefinesc tot ceea ce înseamnă un spectacol live pentru evenimente.

Fiecare membru strălucește.

Începând cu cei doi soliști captivanți, Iuliana și Costin, cu o polivalență uimitoare în interpretare, până la secția ritmică formată din cei mai buni instrumentiști și o partidă de suflători cu o energie debordantă. În plus, conceptul este completat de trupa de dansatori de dans modern, dansatori de dansuri tradiționale românești, grecești și animație.

Iuliana Ghinea

Co-Founder

Co-fondatoarea și solista a orchestrei Prestige, este forța creativă din spatele fiecărui spectacol de excepție. Cu o pasiune nemărginită pentru muzică și o viziune artistică remarcabilă, Iuliana nu doar încântă audiențele cu vocea sa inconfundabilă, ci și contribuie la crearea și implementarea unor concepte noi și inovatoare pentru fiecare eveniment. Talentul ei nu cunoaște limite, iar energia și dedicarea sunt elementele cheie care fac din Prestige o trupă de neuitat.

Costin Ghinea

Founder

Fondatorul și solistul orchestrei, nu doar că impresionează cu abilitățile sale muzicale remarcabile, dar și contribuie activ la direcționarea și sound designul orchestrei. Pe lângă prezența captivantă, el este pilonul central, implementând cu atenție fiecare aspect logistic al spectacolelor noastre.

Prin viziunea sa artistică, se afirmă ca un lider inspirat în industrie, contribuind la succesul Prestige.

Couture Crescendos

O echipă complexă, sincronizată perfect

Pentru că fiecare producție necesită atenție și experiență pentru a se desfășura la cele mai înalte standarde, Prestige dispune de o echipă integrată formată din manager de scenă, ingineri tehnici, ingineri designeri de sunet și lumină, precum și experți în marketing și creativitate.

Our Values

Prestige Team

Cu o echipă complexă și perfect coordonată, lucrăm armonios pentru a crea un spectacol impecabil în fiecare aspect, transpunând viziunea noastră în realitate și captivând publicul dincolo de orice așteptare.

ONE
Couture
Crescendos
BAND SHOW
Îți dorești mai multe detalii? Trimite-ne un mesaj, sună-ne sau programează o întâlnire direct pe Zoom. Echipa noastră va reveni cu un răspuns în cel mult 48 de ore.